Meesterlijk Wonen
Meesterlijk Wonen

Maak uw kunstwerk Helemaal-Klaar

Helemaal-Klaar Wonenpakket

Keukeninrichting*
De woning wordt opgeleverd met een keuken die u zelf kunt uitkiezen en eventueel uitbreiden in de geselecteerde showroom. De basiskeuken is voorzien van koel-/vriescombinatie, een combimagnetron (magnetron en oven), 5-pitskookplaats en een vaatwasser.

Badkamer en toilet*
Uw badkamer wordt uitgevoerd met vloer- en wandtegels (in de badkamer tot het plafond), een douchethermostaat, wasfontein en een spiegel. Het toilet op de begane grond is wandhangend en heeft een fontein.

Vloerafwerking*
Ook de vloerafwerking in alle ruimtes van de woning worden verzorgd. Met een uitgebreide keus in verschillende type laminaatvloeren, zit hier altijd iets bij wat bij u past! De gekozen vloer wordt aangebracht alvorens uw nieuwe woning wordt opgeleverd.

Wandafwerking*
De wanden van uw nieuwe woning worden voorzien van glasvliesbehang met subtiel ruitmotief. De wanden worden vervolgens gesaust in een lichte kleur naar keuze.

*Standaard heeft u woning sanitair en tegelwerk in badkamer en toilet. De keuken wordt voorzien van standaard installatie, maar geen keukeninrichting. 

Contact opnemen
Akkoordakkoord