Meesterlijk Wonen
Meesterlijk Wonen

Meesterlijke locatie

Voor uw dagelijkse boodschappen zit de supermarkt op enkele minuten afstand, net als het sportpark De Kikkershoek langs de N217 en het gezellige centrum. Dit maakt Meesterlijk Wonen de ideale plek maken om te wonen en leven.

Zorgvoorzieningen liggen binnen handbereik. Het naastgelegen nieuwe woon-/zorgcentrum Rembrandt biedt openbare voorzieningen aan en gaat tal van activiteiten organiseren voor de wijk. Basisonderwijs en kinderdagopvang is letterlijk naast uw voordeur.

Oud-Beijerland

Het centrum: historisch en modern tegelijkertijd
Oud-Beijerland is een grote gemeente binnen de Hoeksche Waard. Het historisch centrum met authentieke en stijlvolle monumenten geven de gemeente een gevoel van knusheid en charme.

Naast deze authentieke charme beschikt Oud-Beijerland over alle moderne faciliteiten op het gebied van lifestyle, mode en woninginrichting. Tal van winkels en horecagelegenheid maken de gemeente aantrekkelijk voor de gehele Hoekse Waard om met regelmaat te vertoeven. Én het leuke is dat hier nog wel de dorpse sfeer hangt. Het zou dus zomaar kunnen dat u door een onbekende op straat wordt begroet!

Alle faciliteiten in de buurt
In elke wijk vindt u een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Van kinderopvang tot middelbaar onderwijs op alle niveaus is aanwezig. Oud-Beijerland heeft verschillende sportverenigingen, het is heerlijk recreëren in de parken, er zijn voldoende speelvoorzieningen voor kinderen en het Spui biedt recreatiemogelijkheden, zoals fietsen, wandelen en hardlopen.

De omgeving

3x2o-small.jpg
images (1).jpg
images.jpg
marktloop.jpg
maxresdefault.jpg
NATUUR.png
news.jpg
684178-oud-beijerland-veilingpassage-19-3262-sx.jpg
oud-beijerland.jpg
streetview05840008.png
streetview05840012.png
Numansdorp-0009-2008-e1441471891297.jpg
80oc742.jpg
cs_hotel fietsers.jpg
download (2).jpg
familie-van-der-hoeven-spui-oud-beijerland_Huibert-van-Rossum_02.jpg
Contact opnemen
Akkoordakkoord