Meesterlijk Wonen
Meesterlijk Wonen

Nieuws

Binnenkort in verkoop!

Naar verwachting gaan de nog beschikbare woningen eind september/begin oktober 2018 in verkoop. Nog even geduld... binnenkort volgt meer informatie.

Meesterlijk Wonen tijdelijk uit verkoop!

Zoals u kunt zien is de bouw van Meesterlijk Wonen gestart! Dat betekent dat de laatste zes onverkochte woningen tijdelijk uit verkoop gaan.

De vier woningen van het type Vermeer en de twee semi-bungalows, type Van Gogh, komen naar verwachting circa drie maanden voor de oplevering van Meesterlijk Wonen weer in verkoop.

Wilt u Meesterlijk Wonen? Vult u dan het interesseformulier in. Wij houden u vrijblijvend op de hoogte en informeren u te zijner tijd over de verkoop.

Meesterlijk Wonen krijgt steeds meer vorm!

d.d. 9-5-2018

Er gebeurt ontzettend veel op de bouwplaats van Meesterlijk Wonen te Oud-Beijerland! De eerste daken van de twee-onder-éénkapwoningen type Ruisdael zijn af! Daarnaast wordt volop gewerkt aan het plaatsen van de casco’s, het metselwerk en het plaatsen van de dakelementen en -pannen. Leuk om te zien hoe de stapsgewijs de verschillende woningtypes tevoorschijn komen!

Feestelijk startsein Meesterlijk Wonen!

d.d. 23-1-2018

Op vrijdagmiddag 19 januari 2018 zijn alle kopers en betrokkenen van nieuwbouwproject Meesterlijk Wonen in Oud-Beijerland bijeengekomen om het startsein van de bouw van de 68 nieuwe woningen te vieren!

De feestelijke start bouw vond plaats in de kantine van voetbalvereniging SHO. Een leuk moment voor de kopers om kennis te maken met de nieuwe buren.

Eén van deze nieuwe 'buren' is wethouder de heer Van Leenen, geboren, getogen en woonachtig in Oud-Beijerland. In een interview met de heer Van Leenen vertelde hij over Oud-Beijerland als woonplaats, welke activiteiten er te doen zijn, welke faciliteiten het dorp heeft en wat de essentie is van goed nabuurschap.

Vervolgens was hét moment voor het feestelijke startsein. Symbolisch start de bouw van een woning met het slaan van de eerste heipaal, dus hebben wij deze (mijl)paal gefilmd. Gezamenlijk hebben we afgeteld, waarna de heer Van Leenen op de rode knop heeft gedrukt om het filmpje te starten. Met het slaan van de symbolische heipaal is de bouw van Meesterlijk Wonen feestelijk gestart!

Roderik Outhuis, projectleider Van Mierlo, sloot af met de bouwplanning en een toost op een voorspoedige bouw! Na afloop maakten de buren, onder het genot van een hapje en drankje, nader kennis.

Volg de bouw van Meesterlijk Wonen!

d.d. 16-11-2017

In samenwerking met Drone4Business gaan wij de bouw van Meesterlijk Wonen volgen. Regelmatig zal er een rondje over het project worden gevolgen, waarna wij de beelden en foto's met u delen. Aan het einde van de bouw volgt hieruit een mooie compilatiefilm! 

Op het nu nog lege stuk bouwgrond worden de voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd. Bekijk de eerste beelden.

Contact opnemen
Akkoordakkoord