Meesterlijk Wonen
Meesterlijk Wonen

Creëer uw eigen kunstwerk naar SMAAK!

Stijl van de woning

Samen met u bepalen we de Stijl van uw woning. Wat is uw gezinssamenstelling en hoeveel woonruimte past daarbij? Welk type woning heeft uw voorkeur? In welke stijl dient deze woning te worden gebouwd? Welke kleuren metselwerk en gevelelementen spreken u aan? U maakt uw eigen woning uniek!

Meng de woningopties... uit het Assortiment

Samen met u Mengen we de basisplattegrond met verschillende extra verfraaiende en vergrotende woningopties uit het Assortiment. Een uitbouw aan de achterkant, dakkapel, dakramen, tuitgevel, slaapkamer met badkamer op de begane grond, inloopkast… U maakt uw droomwoning werkelijk!

bepaal het niveau van Afwerking

En dat is nog niet alles. Bij Van Mierlo gaan we net dat ene stapje verder. Ook de Afwerking van uw droomwoning kunnen wij onder onze hoede nemen. Naar uw wens kunnen wij een voorstel doen voor het opleveren van de woning inclusief een ‘Helemaal-Klaar Wonen’ pakket. Een woning inclusief badkamer, keuken, vloer- en wandafwerking, duurzaamheidsopties of misschien wel allemaal? Het afwerkingsniveau bepaalt u! 

en deze woning bouwen we op de door jouw gekozen Kavel!

Elk woningtype heeft een eigen Kavel. Dat maakt het voor u mogelijk om de plaats van uw nieuwe woning zelf uit te kiezen. Bekijk welke Kavels aansluiten op uw woonwensen en in combinatie met het woningtype waar uw interesse naar uitgaat, kiest u de voor u beste kavel uit!

Contact opnemen
Akkoordakkoord