Meesterlijk Wonen
Meesterlijk Wonen

Luxe en vrijheid

Houdt u van veel ruimte in uw woning en een brede tuin op het zuiden dan is woningtype Van Gogh uw ideale woning. Deze semi-bungalow bestaat uit twee brede woonlagen.

De begane grond heeft standaard een zeer brede woonkamer met open keuken. De bijkeuken/inpandige berging biedt ruimte voor de (elektrische) fietsen of de wasmachine en –droger. Wilt u een compacte living, dan houdt u de keukenruimte aan de tuinzijde. Heeft u liever een grote zithoek, dan kiest u voor een minder brede keukenruimte aan de voorzijde van de woning.

Standaard heeft de eerste verdieping twee ruime en rustige (slaap)kamers en de badkamer, maar de vorm en breedte van de woning zijn uitermate geschikt voor een Toekomstgericht indelingsvariant. U bepaalt waar u de (slaap)kamer en badkamer wilt: op de eerste verdieping of op de begane grond. Deze toekomstgerichte keuzevrijheid is standaard bij type Van Gogh.

Wenst u het gemak van een appartement met extra veel bergruimte en een (logeer)kamer op de verdieping: kiest u dan voor de slaapkamer en badkamer op de begane grond. Hiermee woont u gelijkvloers en toekomstgericht én heeft u de luxe én vrijheid van een grondgebonden woning. 

Woningdetails

  • Woningoppervlakte vanaf: 134 m2
  • Breedte (netto): 7,8 m
  • Diepte (bruto): 9,2 m
  • Kaveloppervlakte vanaf: 181 m2
  • Bouwnummers: 29, 30, 31, 32, 33, 34, 63, 64, 65, 66, 67 en 68

 

Contact opnemen
Akkoordakkoord